Keltaista sisustuksessa 1

Tässä muutama sisustuskuva, joissa keltainen valloittaa.

Kelltaiset keittiökaapit

Keltainen on todella aurinkoinen väri keittökaapeissa. Uskoisin, että värit alkavat tulla myös keittiöihin. Joillakin keittiövalmistajilla on mahdollista valita ovien värit Tikkurilan värikartasta mielensä mukaan. Hintaa oville tulee silloin jonkin verran enemmän. Esimerkiksi Nixi-keittöltä voi saada haluamansa väriset ovet. http://www.nixi.fi/fi/keittiot/

Kun valitset maalia keittiön oviin, kannattaa ostaa pieni purkki maalia ja kokeilla sitä oven kokoiseen puulevyyn ja katsoa väri kohteessa, johon se tulee. Huoneen ilmansuunta, valaistus ja muu väritys vaikuttavat todella paljon siihen, miltä väri näyttää oikeassa ympäristössään.

Keltainen Smegin jääkaappi

Smegin retrojääkaapit ovat tulleet jo klassikoiksi. Täältä löydät uusimmat Smegit edullisesti ja vaivattomasti http://www.koti-in.fi/retrojääkaapit_ja__pakastimet_cat_1001.html

Keltainen seinämaalaus ja tolix-tuoli

Keltainen kuvio seinässä antaa voimakkaan efektin. Jos seinän maalaaminen tuntuu hankalata, voit toteuttaa idean myös tarralla. Askartelukaupoista löytyy tarrarullia, joilla saa helposti ja edullisesti toteutettua seinäkuvioita.

Voit myös sahauttaa vanerista haluamasi kuvion ja maalta sen. Huomaa silloin, että teos painaa koosta riippuen jonkin verran…

Helppo ja kevyt ratkaisu on styroksi, jonka päällystää kankaalla. Silloin kannattaa välttää hankalia ja monimutkaisia muotoja kuviossa, sillä kulmat ja kaaret on vaikea saada siistiksi.

Keltaiset kylppärin laatat

Tässä huikea keltainen laatoissa. Jotta saat todella keltaisen seinän, huomaa, että saumavärin on oltava myös keltainen…

Keltaiset taulut sängynpäätynä

Tässä on hauska idea taulujen ripustukseen. Saman idean voit totuttaa päällystämällä styroksin paloja kankaalla.

Taidetarvikeliikkeissä myydään myös valmiita maalauspohjia esim 200 x 200 x 40. Akryyliväreillä maalaaminen on nopeaa ja helppoa. Ei tietenkään kovin nopea ja edullinen sisustustapa, mutta näin saaat oman taiteellisuustesi sisustuksessa näkyviin.

Keltaista verhoissa

Keltainen on hieno verhoväri. Se tuo auringon huoneeseen. Verhot kannattaa myös aina katsoa oikeassa kohteessa. Samoin kuin huoneen väritykseen, myös verhojen väriin vaikuttaa ilmansuunta. Verhot kannattaa aina valita päivänvalossa, jotta näkee, miten valo vaikuttaa väriin.

Nämä verhot ovat todella kauniisti toteutettu ohuesta batistista tai pellavasta. Ompelutyö vaatii taitoa kun yhdistetään kaksi ohutta kangasta.

Aurinkoisia sisustushetkiä!

Kuvat ovat Pinterestistä

Jos tarvitset apua värien tai tekstiilien valinnassa, ota yhteyttä
katriina.vaahterapiha@gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s