Hentoa vaaleanpunaista modernisti

Keväällä ja kesällä kaipaa usein jotain naisellista ja hempeämpää linjaa sisustukseen. Jos väri on vaaleanpunainen, saako siitä aikaiseksi mitän muuta kuin superhempeän huoneen, mihin miehillä ei ole mitään asiaa?

Musta-valkoista ja vaaleanpunaista

Tässä vanhan musta-valkovalokuvan tunnelmaa korostetaan hennoilla vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla. Moderniin sisustukseen on saatu romantiikkaa vaaleanpunaisella klassikkotuolilla, valaisimella ja tyynyillä. Harvinaisen onnistunut sisustus, jossa on tunnelmaa ja tarinaa.

Voit teettää omista kuvistasi tapettia tai kangasta. Kuvan on oltava riittävän laadukas, jottei siitä tule rakeinen. Kuvaa pytytään kuitenkin käsittelemään jonkin verran, jotta tuloksesta saadaan hyvä.

Vaaleanpunainen joutsen-tuoli

Myös tässä sisustuksessa on käytetty tuolia – vaaleanpunainen Swan ja oranssi Egg – tuomaan tunnelmaa vaaleaan tanskalaissisustukseen. Huomaa vaaleus, harmaus, sisustuksen niukkuus ja yksityiskohdat.

Vaaleanpunaiset pinnatuolit

Myös tässä sisustuksessa on vaaleanpunaiset tuolit, tällä kertaa klassiset pinnatuolit. Tuolien värimaailma jatkuu sohvalla olevassa torkkupeitossa ja tauluissa. Tunnelmaa on voimistettu tummemmalla pinkillä tyynyissä ja tauluissa.

Jos et ole varma, kuinka kauan haluat katsella hentoa vaaleanpunaista väriä, helpoin tapa on maalata jokin pinnatuoli tai jakkara vaaleanpunaiseksi, hankkia tyyny ja vaaleanpunaisia kukkia maljakkoon. Olisiko siinä ystävänpäiväsisustus, joka ei näytä vain koristelulta?

Vaaleanpunainen keittiö

Vaalenapunaiset keittiökaapit, rosteriset kodinkoneet, tasot ja välitila. Vastakohtaisuutta korostettu vielä modernilla kahvikoneella ja romanttisilla kukka-asetelmilla. Herkkää ja tehokasta! Kuka täällä asuu?

Makuuhuone

Lopuksi askeettinen, vaaleanpunainen makuuhuone, jossa muu on valkoista paitsi ikkunaseinä ja sängynpäätyyn rakennettu seinä.

Kuvat ovat Pinterestistä

www.pinterest.com Jos et jo ole ottanut Pinterestiä käyttöön, niin käypä tutustumassa.

Jos tykkäsit, niin käy tykkäämässä facebookissa https://www.facebook.com/Sisustusopas

Mainokset

Yksi kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s