Diy-valaisimia

Joku aika sitten hain ideoita kylppäriin ja ajatukseni oli tehdä itse valaisin sinne. Niinpä etsiskelin vielä muutaman idean ”metalliromusta” tehdyistä valaisimista.

Lusikat

Tässä on hauska idea vanhoilla lusikoilla toteutettuna. Samalla tapaahan voi tehdä, millä tahansa sopivilla (ei kamalan painavilla) esineillä valaisimen. Pikkaisen askartelua, mutta ei mahdoton totuttaa.

Ja tähän väliin sitten tärkeää asiaa!
Ideointi ja lopullinen toteutus kannatta miettiä todella. En taida askarrella ihan itse kylppärin valaisinta, sillä IP-luokitukset on otettava huomioon. Meidän kylppärissa valaisin tulisi liian lähelle suihkua! Laitoinkin tänne (sisustusopas.com/2013/02/03/ip-luokitus/) IP-luokituksen, jotta osaat tarkastaa, millaisia valaisimia mihinkin voi laittaa.

Mobilet

Kun valaisinta ei voi laitta, voi saman tunnelman tehdä tällaisilla mobilen tapaisilla koristeilla. Ehkäpä jätän vanhan plafondin kattoon ja teen jonkun ”romukaaren” sen ympärille.

Raastinrautalyhdyt

Tai sitten meillä on romanttista raastinrautalyhtyjen valossa.

Pitsiä

Ja jos romantiikkaa kaipaa enemmän, niin vaihdetaan pitsiin. Jos löydät kirpparilta puuvillaisia pisiliinoja, ne on helppo värjätä sopivan värisiksi.

Nämä valaisimet tekevät hauskan tunnelman, koska niiden varjot muodostavat jännittäviä kuviota seinille. Tosin en tiedä, toimiiko idea mustilla seinillä…

Turvallista ideointia!

Kuvat ovat Pinterestistä

Sisustusopas – sisustuslehti verkossa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s